Laniakea Fordítási Technológia

A Laniakea fordítási technológia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy olyan világban éljenek, ahol nincsenek nyelvi akadályok, és természetes többnyelvű beszélgetésekben kommunikáljanak azonnal személyesen vagy távolsági távolságban. Építünk a szoftver, amely bevezeti a világban, hogy valóban nyelvi  változatos. Korai kombinációs kedvezmények kezdve olyan alacsony, mint $50.
google_play.png

एप्लिकेशन मुफ्त डाउनलोड करें! >>

Lingfinity Universal Translator: Kommunikáció több mint 70 nyelven azonnal szemtől szembe beszélgetéseket. Hamarosan: Nincs internet, nincs probléma az offline módban, azonnali kétnyelvű beszélgetések, ha az internet nem áll rendelkezésre. Próbálja ki Bluetooth kihangosító módunkat is, ahol bármilyen bluetooth-os fülhallgatót használhat, hogy személyesen is folytathassa a természetes kétnyelvű beszélgetéseket. Korai kedvezmények olyan alacsony, mint $30.

google_play.png

एप्लिकेशन मुफ्त डाउनलोड करें! >>

GLOT Chat: A chat-szobák lehetővé teszik a csoportos beszélgetés több mint 30 fő  több mint 100 nyelven egyszerre. Nagy részére teendő csoport beszélgetés,snéhánynyelvű, többnyelvű  tantermek, és kommunikáció -val emberek világszerte -val hasonló érdekeltségű ki beszél különböző nyelvek, & sok több!

GLOT Messenger: A GLOT social networking alkalmazás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kommunikálni a természetes többnyelvű beszélgetések távolsági keresztül azonnali üzenetküldő, a társadalmi kiküldetés, chatrooms és így tovább. Él egy olyan világban, ahol nincsenek nyelvi korlátok, több mint 50 nyelven kommunikálhat az azonnali üzenetküldőben, vagy több mint 100 nyelven cseveghet. Az új generáció 2021 elején jön ki, több nyelvvel és frissített funkciókkal. Kap kedvezmények olyan alacsony, mint $ 20 az első évben, korlátlan használatra, és nem reklámok!

©2020 by LANIKEA Translation Technology. Proudly created with Wix.com