Laniakean käännöstekniikka

Laniakean käännösteknologian avulla käyttäjät voivat elää maailmassa, jossa ei ole kielimuureja, ja kommunikoida luonnollisissa monikielisissä keskusteluissa heti henkilökohtaisesti tai pitkän matkan päässä. Rakennamme ohjelmistoa, joka aloittaa todella kielimuotoisen maailman. Varhaiset yhdistelmäalennukset alkaen niinkin alhaisesta kuin $50.
google_play.png

एप्लिकेशन मुफ्त डाउनलोड करें! >>

Lingfinity Universal Translator: Kommunikoi yli 70 kielellä välittömästi kasvokkain. Tulossa pian: Ei Internetiä, ei ongelmia offline-tilassa. Kokeile myös Bluetooth handsfree -tilaamme, jossa voit käyttää mitä tahansa kykenevää Bluetooth-kuuloketta luonnollisten kaksikielisten keskustelujen käymiseen kasvokkain. Varhaiset alennukset niinkin alhaiset kuin 30 dollaria.

google_play.png

एप्लिकेशन मुफ्त डाउनलोड करें! >>

GLOT Multilingual Networking Application: GLOT social networking -sovelluksen avulla käyttäjät voivat kommunikoida luonnollisissa monikielisissä keskusteluissa pitkän matkan pikaviestinnän, sosiaalisen lähettämisen, keskusteluryhmien ja muiden kautta. Käännöksiä yli 100 kielellä. Vuoden 2021 alussa tulee uusi sukupolvi, jossa on enemmän kieliä ja päivitettyjä ominaisuuksia. Saat niinkin alhaiset alennukset kuin 20 dollaria ensimmäiseltä vuodelta, rajoittamattomaan käyttöön ja ilman mainoksia!

©2020 by LANIKEA Translation Technology. Proudly created with Wix.com