Laniakea Tehnologija prevođenja

Laniakea tehnologija prevođenja omogućuje korisnicima da žive u svijetu bez jezičnih barijera i komuniciraju u prirodnim višejezičkim razgovorima odmah osobno ili na daljinu. Gradimo softver koji će uvući u svijet koji je uistinu jezično raznolik. Rani kombinirani popusti počevši kao nisko kao $50.
google_play.png

एप्लिकेशन मुफ्त डाउनलोड करें! >>

Lingfinity Universal Translator: Komunicirati na preko 70 jezika odmah u lice u lice razgovore. Uskoro: Nema interneta, nema problema s izvanmrežnim načinom rada, imaju instant dvojezični razgovori kada internet nije dostupan. Također pokušajte naš Bluetooth handsfree način rada, gdje možete koristiti bilo koji sposoban Bluetooth slušalica za imati prirodne dvojezični razgovori licem u lice. Rani popusti samo 30 dolara.

google_play.png

एप्लिकेशन मुफ्त डाउनलोड करें! >>

GLOT Chat: Naše chat sobe omogućuju grupni razgovor čak 30 ljudi na preko 100 jezika istovremeno. Odlično za diskusiju poslovne grupe,ocializirajuće, višejezična učionica, i komunikaciju s ljudima diljem svijeta sa sličnim interesima koji govore različite jezike,  & mnogo više!

GLOT Messenger: Glot social networking aplikacija omogućuje korisnicima da komuniciraju u prirodnim višejezični razgovori na daljinu putem instant glasnika, društvenog objavljivanja, chatrooms i još mnogo toga. Živite u svijetu bez jezičnih barijera, komunicirajte u instant glasniku na preko 50 jezika, ili u grupnim chatovima na preko 100 jezika. Nova generacija izlazi početkom 2021 s više jezika i ažuriranih značajki. Dobiti popuste kao niske kao $ 20 za prvu godinu, za neograničeno korištenje i bez reklama!

©2020 by LANIKEA Translation Technology. Proudly created with Wix.com